Home > Could Not > Could Not Complete Last Command

Could Not Complete Last Command

For instance this is something that can be seen in your Appium log around this error: 37812015-11-05 08:08:55:904 - info: [REMOTE] We were notified we connected to possibly the wrong app. Attached Thumbnails __________________ PT11 on Lenovo Thinkpad with OS version 8.10 using asio4all and mbox nefarious View Public Profile Send a private message to nefarious Find all posts by nefarious All rights reserved Terms of Use | Privacy Policy | Browser Compatibility Community powered support for Photoshop Family New Post Search Community Home Categories About Photoshop Family Home Categories About New All Rights Reserved. | Powered by Help | Terms of Use | Privacy Policy and Cookies (UPDATED) | Forum Help | Tips for AskingJive Software Version: 8.0.3.0 , revision: 20160218075410.6eafe9c.release_8.0.3.x have a peek at this web-site

Mylenium Like Show 0 Likes(0) Actions 2. Best, Albedith Diaz

rated : 0 Up Down Shabana- Feb 24, 2016 at 04:13AM PST Hey Albedith,Thanks for quick reply.. Addison. cilt/A Complete Edition of the Poets of Great Britain, A Complete Edition of the Poets of Great BritainKatkıda BulunanlarBell & Bradfute, John and Arthur ArchYayıncıJohn & Arthur Arch, ...

Like 0 2016-02-27T20:03:58+00:00 Chris Cox 20280 Posts 690 Reply Likes If you continue to have problems with Nik/Google's plugin, then you need to contact Nik/Google about the problem. we are unable to understand this behaviour. To address this issue our suggestion is to provide the logs from your failing tests to the developers of your application in order to troubleshoot the Segfault error.

Our dev servers would be up for 8 hours or so after deployment (that explains the reason why you were not able to see the page on your end.) Basically when I can't even understand what causes this failure...Maybe you guys can be helpful... Rowe. Blackmore.

If you don’t get the error message try run it as administrator and you will identify which dll is missing, maybe is not the same dll that I was missing. Apple may provide or recommend responses as a possible solution based on the information provided; every potential issue may involve several factors not detailed in the conversations captured in an electronic Please find the saucelabs reference link https://saucelabs.com/tests/4f3389d6ce8f4c4eb4b29b7ae39acf87.And we have noticed an issue in IOS device, it is displaying a window saying "SpringBoard failed to launch application with error 4". (here i https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-L-R-and-SL-series/could-not-complete-the-last-command-because-unknown-error/td-p/298356 This is straight out of the box - the only Preference I have changed is the permission for allowing floating windows because I really hate the confinement of being stuck in

Jump to content Search Advanced Search section: This topic Forums Members Help Files Calendar Products All CD & DVD Burning Photo Video Playback/Decoder Backup Mac Products Accessories Support Support Home Software Back to top #5 jonte jonte Newbie Members 1 posts Posted 10 March 2009 - 03:45 AM HiI had exactly the same problem...Tried to roll-back WMP, reinstalled and so on!Nothing worked..Then Then add it into Toast. i am unable to predict the behavior of the test on ios, it is inconsistent.

I have already done that,but the problem remains. Albedith Diaz

rated : 0 Up Down Sunita Gundala- Mar 01, 2016 at 12:48PM PST Hey Albedith,I am having same issue my test code is failing on mac Safari. It will encounter this issue. I'm wondering if you have a bad color profile by chance.

As the game goes on the Safari app keeps changing the PID number and in the case of iOS simulators 9.0 and above this causes a confusion for the Appium driver Check This Out Maybe if you gave us some system info along with what exact PT version we could help. Prior. Do the rendering logs provide any more info?

No result... You should take a few minutes and change the prefs on the affected systems. Please find my IOS configuration (platformName: 'iOS', platformVersion: '7.1',browserName: 'Safari', deviceName: 'iPhone Simulator', 'appium-version': "1.4.0", safariAllowPopups:true,)Sometimes the device getting closed in the middle of the execution on IOS, and test waits http://awendigital.com/could-not/could-not-complete-the-last-command.html Also, within FCP, I can program my transitions freely.Here is the link where I got the info from.

Frustrating ! I noticed that this particular tests times out because the driver couldn't load the URL within 5 minutes - that is the default command timeout for Sauce Labs tests (https://docs.saucelabs.com/reference/test-configuration/#command-timeout). This reply was created from a merged topic originally titled Photoshop Elements: PSE 10 - Color engine error "could not complete the command because of a problem using the adobe color

smc108 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-24-2006 06:51 PM "Could not complete the open the session command b batchmister1 Pro Tools M-Powered (Win) 1 06-01-2006

Fenton. Code runs on multiple browser in sauces labs since more then a year. It seemed to work for some time, but after a while this problem arose. Nothing special had been done.After I got the problem, I've contacted with HP Support but the guys there were absolutely ignorant about this case and after talking with 9 members of

To explain things further: One of the things that occur when launching an iOS simulator is that it launches the Safari app. I would rather, either it just immediately jump to the next clip. I will place this ticket "on-hold" so that I can send some updates to you as we make progress on this issue. have a peek here Concerning the "SpringBoard failed to launch application with error 4" message, this message indicates that Xcode failed to launch the application in the simulator.

Please read & follow the 'help us to help you' link that's at the top of every page.